Finanční bohatství domácností ve střední a východní Evropě - Rožumberský, Patrik
Vývoj finančného bohatstva domácností vo vybraných krajinách strednej a východnej Európy. Zloženie finančného majetku domácností. prognóza do roku 2008. Výška a štruktúra majetku v r. 2004. Vývoj štruktúry bohatstva v Českej republike.