Koniec "dieram" v zákone ? - Šimlovičová, Ivana
Verejnoprávne médiá predložili spoločný návrh nového zákona o rozhlasovom a televíznom poplatku s cieľom znížiť počet neplatičov a riešiť neadekvátne poplatky z omeškania. Nová filozofia nového zákona.