Hľadajú zdroje na nanotechnológie - Gossányi, Vojtech
Spoločnosť Danubia Nanotech na slovenskom podnikateľskom trhu. Snaha o presadenie sa vo vývoji a výrobe uhlíkových nanotúb. Veľkosť svetového trhu nanotechnológií. Rast využitia nanotúb. Dve oblasti pôsobenia spoločnosti.