Upisovanie a nadobúdanie vlastných akcií spoločnosťou - Mamojka, Mojmír
Špecifická problematika z oblasti úpravy akciových spoločností - upisovanie a nadobúdanie vlastných akcií. Tvorba základného imania v kapitálových obchodných spoločnostiach . Problémy týkajúce sa akciovej spoločnosti pri upisovaní akcií pri jej zakladaní a zvýšení základného imania. Postup spoločnosti po nadobudnutí akcií počas jej existencie.