Matematika versus výpočtová technika v marginálnej ekonómii - Dávid, Arnold
Vhodné matematické postupy a excelovské aplikácie pri riešení úloh v marginálnej ekonómii. Ekonomika firmy vyrábajúcej a predávajúcej jeden výrobok, a to v prostredí dokonalej konkurence.