Výzkumné metody použitelné k diagnostice dětských pojetí - Doulík, Pavel
Výskumné metódy použiteľné ku kvantitatívne orientovanej diagnostike detských chápaní. Jedná sa o metódy používané predovšetkým na úrovni sekundárneho a terciárneho stupňa vzdelávania. Každá z uvedených metód je doplnená údajmi z reálne vykonaných výskumov detských chápaní fenoménu z oblasti prírodovedného vzdelávania.