Nutná akceptácia začlenenia IKT do vyučovania - Horváthová, Zuzana
Posun v terminológii, ku ktorému došlo od výpočtovej techniky cez informačné technológie (IT) k informačným a komunikačným technológiám (IKT) má pre vzdelávanie ďalekosiahle dôsledky. Informačné a komunikačné technológie (IKT) v procese vzdelávania.