Spotrebiteľa treba ponúknuť a informovať - Košťál, Daniel
Biopotraviny na Slovensku. V súčasnosti až 70 percent - dovoz biopotravín. Rozmach biopotravín sa očakáva okolo roku 2010. V čom tkvie úspech predaja biopotravín.