Kvalita škôl a školských zariadení z pohľadu Štátnej školskej inšpekcie - Rychnavská, Mária
Hodnotenie kvality výchovy a vzdelávania v školách a školských zariadeniach vykonávanej Štátnou školskou inšpekciou. Pohľad Štátnej školskej inšpekcie na kvalitnú školu. Výsledky komplexných inšpekcií za školský rok 2004/2005.