Cesty ku skvalitňovaniu školského systému - Hrdina, Ľudovít
Úloha školy pri príprave žiakov na život i na ďalšie štúdium. Riešenie problémových okruhov vychádzajúcich z Národného programu výchovy a vzdelávania. Kurikulárna reforma. Jednotlivé kroky uskutočňovania školskej reformy. Zriadenie Kurikulárnej rady. Dva možné prístupy k reforme.