Kechnecký park priťahuje ďalších investorov - Hutňan, Marián
Noví zahraniční investori v Kechneckom priemyselnom parku. Molex Slovakia - výrobca konektorov pre elektrotechnický priemysel. Strategický a najväčší investor v Kechneckom parku - Getrag Ford Transmission. Rakúska spoločnosť Künz - výrobca oceľových konštrukcií. Americká investícia na výstavbu závodu na recykláciu PET fliaš. Najnovší investor - rakúsky Schelling.