Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty ... - Minársky, Ján
Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty účinnej k 1. januáru 2006 vykonanej zákonom z 27. októbra 2005. Autor upozorňuje na najdôležitejšie zmeny.