Úloha rizikového kapitálu v rámci európskeho priestoru - Chovancová, Božena
Podstata rizikového kapitálu. Investori rizikového a rozvojového kapitálu. Typy rizikového kapitálu. Európsky trh v oblasti rizikového kapitálu. Noví členovia Európskej únie a rizikový kapitál. Podpora rizikového kapitálu na Slovensku.