Monografia pre laikov aj odborníkov - Kováč, Marián
Stručný popis obsahu monografie s názvom Kolektívne investovanie od autorov Boženy Chovancovej a Vladimíra Bačišina. Publikácia sa venuje teórii portfólia, kolektívnemu investovaniu, problematike postavenia penzijných fondov na kapitálových trhoch. Posledná kapitola sa venuje stručnému pohľadu na vývoj kolektívneho investovania na Slovensku.