Určovanie extrapoistného v zmiešanom poistení - Krčová, Ingrid, 1969-
Vymedzenie a kvantifikácia extrarizika v životnom poistení. Spôsoby vyjadrenia mortalitného extrarizika. Extrapoistné v životnom poistení. Zmiešané poistenie.