Štatistická prognóza indexu spotrebiteľských cien na Slovensku na rok 2005 - Rublíková, Eva
Model a jeho vlastnosti. Iteračná Box-Jenkinsova metodológia. Spôsoby výberu Arima modelu na základe Box-Jenkinsovej metodológie.