Medzinárodná vodárenská konferencia iwmds 2005 - Hucko, Pavel
Informácie o Medzinárodnej vodárenskej konferencii 2005, ktorá sa uskutočnila 18. - 19. 10. 2005 v Bratislave pod záštitou MŽP SR. Bližšie informácie o konferencii možno nájsť na internetovej adrese www.bids.cz.