Management rizika a pojištění - Janata, Jiří
Úloha manažmentu rizika. Pripravenosť na riešenie obtiažnych situácií a vnímanie rizika. Účel poistenia. Náklady na riziko. Evidentné a skryté náklady. Riziko s vysokým stupňom ochrany. Rizikový profil spoločnosti. Plán na znovuobnovenie prevádzky. Systematická prevencia.