Zákon č. 222/2004 Z.z. zo 6. apríla 2004 o dani z pridanej hodnoty v znení ...
Zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení ďalších zákonov a zákona č. .../2005 Z.z. z 27. októbra 2005. Úplné znenie zákona. Dôvodová správa k novelizácii zákona.