Riešenie multimediálneho projektu na vybranom type škôl - Badinská, Mária
Nové formy a metódy výučby cudzích jazykov. CALL programy a vyučovanie cudzích jazykov. Využívanie potenciálu multimédií ako podporného a kreatívneho média za účelom oživenia a rozšírenia vyučovacieho procesu. Tvorba didaktických multimediálnych prezentácií. Popis softvéru Hot potatoes pozostávajúceho zo šiestich programov.