Umelé neurónové siete a ich využitie pri modelovaní ekonomických dát - Stankovičová, Iveta
História neurónových sietí. Pojem neurónová sieť. Necyklické neurónové siete typu feedforward. Model umelého neurónu. Architektúra a typológia neurónových sietí. Sieť perceptronov. Viacvrstvová sieť a backpropagation.Trénovanie neurónovej siete.