Další vzdělávání s využitím e-learningu a jeho hodnocení účastníky - Eger, Ludvík
Prezentácia analýzy SWOT e-learningového kurzu pre manažment škôl, ktorá je zostavená na základe výpovedí absolventov kurzov. Ďalšie odkazy na príklady podobného vzdelávania v iných krajinách EÚ. Ako perspektívna pre ďalšie vzdelávanie učiteľov a riaditeľov sa javí forma tzv. blended learning, ktorá je kombináciou e-learningu a prezenčných foriem štúdia.