Spoluúčasť poistníka v poistení zodpovednosti - Nebauer, Rupert
Spoluúčasť v oblasti poistenia zodpovednosti v rozličných európskych krajinách. Formy spoluúčasti - percentuálna a pevná. Úloha a význam spoluúčasti. Uplatnenie vpraxi - Nemecko, severná Európa, SVE.