K problematice efektivity e-learningu v prezenční a distanční formě výuky - Šimonová, Ivana
Rola učiteľa v súčasnej spoločnosti, meniaca sa okrem iných vplyvov taktiež podľa požiadaviek na kľúčové kompetencie študenta a podľa stavu implementácie informačných a komunkačných technológií do edukačného procesu. Porovnanie prezenčnej a dištančnej formy výučby (prostredníctvom e-learningu). Názory študentov na efektivitu e-learningu.