Firmy vychádzajú z puberty a prospieva im to - Horníková, Zuzana
Veková otázka v zamestnaní. V poslednom desaťročí mať viac ako 50 rokov znamenalo hendikep. Zelenú mali mladí. Miera nezamestnanosti päťdesiatnikov rástla takmer dvakrát rýchlejšie ako priemerná nezamestnanosť na Slovensku. Obsadzovanie manažérskych a topmanažérskych miest neskúsenými mladými zamestnancami je na ústupe. Zvýšenie záujmu o starších s dostatočnou kvalifikáciou, ktorí sa vedia učiť.