Aktuálne problémy vyučovania matematiky na technických univerzitách - Vagaská, Alena
Niekoľko úvah o aktuálnych problémoch vyučovania matematiky na fakultách technických univerzít. Prehľadná diferenciácia problémov zredukovaných do desiatich okruhov.