Navrhovanie regulačných diagramov v štatistickej regulácii procesu - Terek, Milan
Opis prístupov k navrhovaniu regulačných diagramov. Metódy navrhovania regulačných diagramov. Rozhodovanie o návrhu regulačného diagramu.