Duálna funkcia účtovníctva v kontexte vykazovania informácií o zmluvách o investičnej výstavbe - Tumpach, Miloš, 1970-
Vymedzenie zmlúv o investičnej výstavbe podľa Medzinárodných účtovných štandardov IAS. Využitie nástrojov manažérskeho účtovníctva pri vykazovaní nákladov a výnosov súvisiacich so zmluvou o investičnej výstavbe. Vykazovanie výnosov podľa rozsahu vynaložených nákladov.