Značkou povyšujeme život na životní styl - Bureš, Ivan
Čo nás motivuje ku kúpe značkového výrobku. Značka oslovuje. Značka a životný štýl. Značka nepotrebuje masovú popularitu. Subjektívny postoj jednotlivca ku značke.