Nejčastější otázky a problémy výzkumu reklamy - Juříková, Martina
Meranie účinku reklamy. Pre-test - na minimalizáciu rizika a zvýšenie účinku reklamy. Kvalitatívne a kvantitatívne poňatie merania účinku reklamy. Ako maximalizovať účinok reklamy. Optimalizácia frekvencie a dosahu reklamy. Faktory ovplyvňujúce propagačný účinok reklamy. Dôsledky a prínos pre teóriu a prax.