Blogy jako účinný marketingový nástroj - Hynek, Jiří
Charakteristika blogov. Základ úspešnosti blogov - zrozumiteľný text. Blogy v obchode a v marketingu. Blogy ako účinný nástroj firemnej komunikácie. Využitie blogov v public relations a na podporu predaja. Odkaz na webové adresy blogov.