O pojištění dvojice - Čámský, František
Celý rad produktov životného poistenia je závislý na živote resp. smrti dvoch alebo viac osôb. Ilustračný príklad pre výpočet poistenia pre súbor skupiny osôb, ktoré sú viazané spoločnými záujmami resp. vzťahmi ako napr. manželia.