Podielové fondy vo vybraných krajinách strednej Európy - Pilch, Ctibor, 1957-
Kolektívne investovanie ako dôležitý investičný nástroj v krajinách bývalého východného bloku. Porovnanie jednotlivých typov fondov v niektorých krajinách strednej Európy, konkrétne v štátoch tzv. V4.