Návrh aplikácie metódy samohodnotenia pre proces vzdelávania na Slovenskej technickej univerzite - Hekelová, Edita
Hlavné zásady aplikácie systému manažérstva kvality na Slovenskej technickej univerzite. Hodnotenie a preverenie funkčnosti systému manažérstva kvality vzdelávania na univerzite. Návrh aplikácie metódy samohodnotenia pre proces vzdelávania na STU. Základné zložky samohodnotenia. Algoritmus aplikácie metódy samohodnotenia technikou pro forma.