Zavedenie systému manažérstva kvality v železničnej doprave na Slovensku - Hrašková, Dagmar
Projekt zavádzania systému manažérstva kvality (SMK) v Železničnej spoločnosti Cargo Slovakia, a.s. Pri zavádzaní SMK sa vychádzalo z normy ISO 9001:2000, ktorá obsahuje osem princípov, z ktorých vychádza systém kvalitného riadenia. Pozitíva a negatíva zavedenia SMK.