Regulace penzijních fondů v ČR - Šturc, Boris, 1961-
História fungovania a regulácie kapitálového trhu. Vývoj legislatívnej úpravy regulácie a dozoru nad českým kapitálovým trhom. Súčasné pravidlá regulácie kapitálového trhu v ČR. Zmeny na kapitálovom trhu. Zákon o podnikaní na kapitálovom trhu. Povinnosti akciovej spoločnosti, ktorá žiada o udelenie povolenia. Podmienky podnikania obchodníka s cennými papiermi. Budúcnosť regulácie kapitálového trhu. Regulácia činnosti penzijných fondov. Penzijný fond a záruky bezpečnosti. Umiestňovanie peňažných prostriedkov penzijnými fondami.