Niektoré vybrané problémy medzinárodného finančného manažmentu - Šturc, Boris, 1961-
Pojem riziko menových kurzov. Riadenie rizík menových kurzov. Koncepcia nechráneného pôsobenia. Klasifikácia rizika. Zaisťovacie operácie, ich členenie. Zaistenie na promptom resp. euromenovom trhu. Zaistenie pohľadávky na opčnom trhu. Porovnanie foriem zaistenia.