Euro po štyroch rokoch - Múčka, František
Z obsahu: Dve strany spoločnej meny (za a proti). Euro nie je hra s nulovým súčtom. Briti euru neveria. Kritériá - aj tak rozhodnú politici. Európania veria, že euro dvihlo ceny. Ako Európania vnímajú zavedenie eura.