Obchodovanie so štátnymi cennými papiermi v rokoch 1993-2004 - Pilch, Ctibor, 1957-
Pojem štátne pokladničné poukážky. Rozdelenie štátnych pokladničných poukážok podľa doby splatnosti.Porovnanie celkového a akceptovaného dopytu po štátnych pokladničných poukážkach. Vývoj priemernej akceptovanej úrokovej sadzby štátnych pokladničných poukážok. Štátne dlhopisy. Spôsob predaja štátnych dlhopisov. Rozdelenie štátnych dlhopisov podľa lehoty splatnosti. Kupónový výnos. Porovnanie výnosnosti štátnych dlhopisov. Rozdelenie štátnych dlhopisov podľa menovitej hodnoty. Emisie zahraničných štátnych dlhopisov SR. Prvá emisia zahraničných dlhopisov v roku 1998. Trh štátnych cenných papierov v roku 2004.