Rámce vysokoškolských kvalifikací a zajišťování kvality vysokých škol - Závada, Jiří
Štúdia ukazuje históriu vytvárania európskeho kvalifikačného rámca v kontexte Boloňského procesu od Berlínskeho po Bergenské komuniké. Kvalifikačné rámce a zaisťovanie kvality. Európsky rámec vysokoškolských kvalifikácií. Národné rámce vysokoškolských kvalifikácií. Diplomy a tituly. Kritériá a procedúry pre verifikáciu kompatibility národných kvalifikačných rámcov s európskym rámcom kvalifikácií.