Leasing alebo úver? - Pilch, Ctibor, 1957-
Osobný automobil ako komodita, ktorá je v súčasnosti najviac financovaná prostredníctvom leasingu. Formy poskytovania spotrebiteľského úveru v bankách. Rozdiely medzi leasingom a spotrebiteľským úverom. Poistenie. Uzatvorenie zmluvy. Porovnanie finančného leasingu a úveru podľa súčasných ponúk banky a leasingovej spoločnosti.Pohľad fyzickej osoby. Podmienky poskytnutia úveru. Podmienky poskytnutia leasingu. Pohľad podnikateľa.