Výzkum uplatnění absolventů vysokých škol - Kozel, Roman
Hodnotenie kvality na vysokých školách by malo zahŕňať i spätnú väzbu o uplatnení absolventov vysokej školy na trhu práce. Metodika primárneho zisťovania medzi zamestnávateľmi a absolventami. Metodika marketingového výskumu. Výsledky výskumu.