Návrh modulární struktury činností vysoké školy pro vnitřní a vnější hodnocení kvality - Kohoutek, Jan
Navrhovaný postup hodnotenia kvality má posúdiť, akým spôsobom vysoká škola dosahuje stanovené ciele. Návrh štruktúry analyticko-popisnej časti vlastnej hodnotiacej správy pre vnútorné a vonkajšie hodnotenie kvality.