Metodika komplexního hodnocení kvality Projekt "Hodnocení kvality vysokých škol" - Šebková, Helena
Výklad terminológie súvisiaci s hodnotením kvality vysoke školy. Význam hodnotenia kvality, možné riziká. Vnútorné, vlastné a vonkajšie hodnotenie - ako ho chápať. Hodnotiaca správa. Vnútorné hodnotenie v procese zaistenia kvality. Analýza procesu zaistenia kvality.