Maďarsko: krajina na teplej vode - Blažej, Ján
Termálne pramene a ich využitie v Maďarsku. Rozvoj kúpeľného priemyslu. Liečenie, oddych a zábava v kúpeľoch s termálnou vodou. Príležitosť na podnikanie. Zamestnanecké poukazy na úhradu služieb. Záujem zahraničných návštevníkov.