Dávajte si pozor: low costy zarábajú na oneskorencoch - Blažej, Ján
Nízkonákladová letecká doprava. Služby lacných (lowcostových) leteckých spoločností. Letecké spoločnosti easyJet, Ryanair a SkyEurop na slovenskom trhu. Prísne pravidlá prepravy.