Prvé práčky mal Al Capone v práčovniach - Žitňanský, Eduard
Mafiánska legenda Al Capone a jeho špekalulácie s práčovňami na bielizeň. Tri základné kroky pri praní peňazí podľa odbornej literatúry. Firmy založené v daňových rajoch používané na pranie peňazí. Zákon ukladajúci inštitúciám oznamovať nezvyčajné operácie. Slovensko ako krajina s povesťou, kde na pranie peňazí nie je dobrá klíma. Ako to funguje v praxi.