Challenges to the financing of small and medium enterprises (SME) in Bulgaria under the conditions of eurointegration - Petrov, Dancho
Charakteristika hlavných dimenzií poskytovania finančnej podpory a podnikateľských úverov pre malé a stredné podniky v Bulharsku. Prehľad používaných finančných postupov pri podporných podnikateľských programoch z Európskej únie pre malé podniky. Swot analýza hlavných finančných nástrojov a inštitúcií.