Outsourcing distribučných a logistických činností - Daňo, Ferdinand, 1959-
Význam outsourcingu v distribučných a logistických činnostiach firmy. Vymedzenie a základná charakteristika základných faktorov, ktoré napomáhajú využívaniu outsourcingu v procesoch prebiehajúcich v distribučných kanáloch. Outsourcing logistických činností. Outsourcingové úžitky a riziká v logistike. Zmluvná logistika.