Komentár k zákonu o DPH - Ondreášová, Zuzana
Osobitná úprava uplatňovania dane pre cestovné kancelárie a cestovné agentúry, pri umeleckých dielach, zberateľských predmetoch, starožitnostiach, pri investičnom zlate, pre nezaložené osoby, ktoré elektronicky dodávajú služby. Osoby povinné platiť daň správcovi dane. Daňový zástupca pri dovoze tovaru. Komentár k jednotlivým paragrafom.